Віце-прем'єр Російської Федерації Марат Хуснуллін заявив, що дефіцит води на півострові пояснюється її "крадіжкою" самими кримчанами.

Він повідомив про це після відвідин окупованого Криму за даними видання "Крим.Реалія".

Читайте Знай в Google News!

"Ключова проблема втрат-це крадіжка. Цим теж потрібно займатися, при необхідності треба залучати правоохоронні органи, потрібно взяти на контроль, звідки йде несанкціонований паркан, де неправильні прилади обліку стоять, де сьогодні люди спеціально ламають або псують прилади обліку, поливають свої городи. У нас десь не вистачає води вдома, а хтось без лічильника воду ллє скільки завгодно", - заявив Хуснуллін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вирішення проблем з водою в окупованому Криму почалося з спрямованих 870 мільйонів рублів, про що повідомили в Уряді Російської Федерації. Українська влада ж попереджала, що відновлення водопостачання анексованого півострова почнеться лише після деокупації. Раніше Україна забезпечувала до 85% потреб Криму в прісній воді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Путін отримав свою порцію л*йна за підводних тварин: "кримські води бачили істот потворніше"

Як повідомляв "Знай.ua", у 6-річного ангела відібрали життя, поки п'яний тато спав на рибалці: згвалтував і зіштовхнув у воду. У день трагедії п'яний батько відпустив дівчинку зі знайомим, який зголосився проводити її до будинку.

Знай.ua писав, Рєзніков передбачав долю Криму і Донбасу: "Повернути буде простіше"