В Україні завершили клінічні випробування препарату "Біовен" від Covid-19. Це імуноглобулін – засіб на основі плазми людей, які перехворіли на коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

"Біовен" нібито вчетверо – з 23,6% до 6,25% скорочує летальність при критичному перебігу Covid-19, а також скорочує середній час до настання поліпшення з 9 до 5 днів.

Про це йдеться в повідомленні співвласника компанії-розробника "Біофарма" Костянтин Єфименко в соціальній мережі Facebook.

За його словами, клінічні дослідження почали ще в травні на 66 пацієнтів з важким перебігом хвороби. Завершили дослідження в жовтні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Використання Біовену, в комплексі терапії пневмонії викликаної SarsCov2Covid19 у порівнянні з стандартною терапією, дозволяє досягнути статистично достовірних переваг за наступними параметрами: скорочення летальності у чотири рази з 23,6% до 6,25%; скорочення середнього часу до настання покращення з 9 до 5 днів; скорочення часу потреби в госпіталізації в умовах стаціонару – на 3-5 днів", - заявив Єфименко.

18 клінічних досліджень імуноглобуліну в світі ще триває. При цьому компанія "Біофарма" першою в світі почала і завершила клінічні випробування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, коли світ зможе повернутися до нормального життя: розробники вакцини назвали конкретну дату.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кабінет міністрів прийняв рішення про те, щоб посилити карантинні обмеження в Україні. Скасували поділ країни на зони і повернули загальнонаціональний карантин.

Також портал Знай.uа писав, що відомий лікар дав прогноз стосовно пандемії Covid-19.