У середу, 18 листопада, по всій території України очікується сонячна і не дощова погода. У той же час в деяких областях країни температура повітря буде нижче нуля. Однак на Заході синоптики Укргідрометцентру прогнозують тепло.

Читайте Знай в Google News!

Так, згідно з прогнозом, в західних регіонах України весь день буде сонячно і тепло. Температура повітря складе +8 +11 градусів. У той же час на Сході країни очікується мороз і сонце. Стовпчик термометра опуститься до -1 -3.

На півдні України буде відносно тепліше. Повітря прогріється до +2 +8 градусів. У північних областях температура повітря опуститься до 0 +2 градуси.

У Києві в середу погода буде сонячною, але прохолодною. Температура повітря в столиці максимально прогріється до 0 +2 градуси.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

погода на 18 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

18 листопада відзначається День пам'яті святих Галактіона та Епістимії. У цей день прогноз погоди визначали так: якщо стелиться туман – буде тепло, а якщо іній на деревах, треба готуватися до морозу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.