Президент України Володимир Зеленський записав свіже відеозвернення з "Феофанії", де лікується від коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Володимир Зеленський записав новий "відосик", до якого залучив із прем'єра Дениса Шмигаля та головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

В першу чергу Зеленський повідомив, що зробив повторний тест на covid-19, і він виявився знов позитивним. При цьому він почувається добре і залишається на самоізоляції.

"Мій повторний тест, на жаль, поки що позитивний, але я продовжую щодня працювати. Це моя робота. І єдина різниця, що я працюю не на Банковій, а на вулиці академіка Заболотного", – сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Президент зазначив, що з кожним днем почувається все краще і краще, до нього "повернулися запахи, сили, а температура знижується".

Зеленський висловив сподівання, що вже наступне відео записуватиме не з лікарні. За його словами, він переможе коронавірус, щоб з допомогою українців перемогти "віруси й бактерії, які шкодять Україні багато років поспіль".

"Прізвища цих, до речі, недугів вам добре відомі. Ми обов'язково вилікуємо країну від цієї всієї зарази. Очевидно, що кожна зараза сприйме це на свій рахунок, і на їхніх каналах активізується серіал "У всьому винен Зеленський", – в дусі "Кварталу 95" пожартував президент.

Останнім часом Зеленський до своїх "відосиків" залучає інших чиновників. Не став винятком і цей раз - в обговоренні нагальних тем з президентом взяли участь прем'єр-міністр Денис Шмигаль, а також головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

"Продовжую хорошу традицію – перебуваючи на самоізоляції, розповідати про нашу роботу та успіхи України. Сьогодні з Віктором Ляшком і Денисом Шмигалем говоримо про фінансування боротьби з covid-19, РРО для ФОПів, допомогу від МВФ, підтримку українського бізнесу та "5 елемент", на жаль, без Міли Йовович та Брюса Вілліса", - зазначив глава держави.

Ключові теми, які обговорювались:

фінансування боротьби з covid-19,
касові апарати (РРО) для ФОПів,
фінансова допомога України від МВФ,
підтримка українського бізнесу під час карантину,
порушення карантину вихідного дня з боку бізнесу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хворий Зеленський звернувся до українців з Феофанії

Як повідомляв портал Знай.ua, лікування Зеленського у ″Феофанії″ обходиться в кругленьку суму

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська розповіла про самопочуття президента