У суботу, 21 листопада, по всій Україні очікується холодна і похмура погода. У деяких областях також можливі мороз та сніг. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Читайте Знай в Google News!

На Заході України опадів не прогнозують, проте вночі вдарять морози до -4 градусів. Тим часом у центрі країни, зокрема, у Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській областях сніжитиме. Температура повітря буде плюсовою. Сніг випаде і на Півночі – у Чернігівській та Сумській областях.

Найтепліше буде в південних регіонах. В Одеській області температура повітря підніметься до +5 градусів. Найхолодніше – на Сході країни. Там очікується близько -2 градусів вдень.

У Києві в суботу буде теж холодно, вдень – до +3 градусів, вночі – до -1. Вночі в столиці пройде мокрий сніг.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці попереджає про сильний вітер на Заході і Півночі країни і слизькі дороги.

"Якщо будете гуляти, обов'язково щільно закутайте шию. Дороги будуть слизькими, тому що якщо не опади, то туман, або просто від вогкості схопить дорогу і тротуар низькою температурою, особливо, вночі, вранці і ввечері", - написала Діденко.

Народний прогноз погоди в Україні

21 листопада відзначається Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безтілесних. У народі примітили, якщо в цей день з'являвся іній, то чекали великих снігів; якщо день починався туманом, чекали відлиги; а ясна погода в цей день говорила про прийдешню морозну зиму.

погода на 21 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.