В Офісі президента розповіли, чому все-таки було вирішено госпіталізувати Зеленського і помістити його в "Феофанію" з не надто важкою формою коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Госпіталізувати президента України Володимира Зеленського в Феофанію було рішенням лікарів. Про це заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

При цьому Тимошенко зазначив, що у Зеленського не така легка форма covid-19, як багатьом здається.

"Я б не сказав, що він (Володимир Зеленський) хворіє в якийсь суперлегкій формі. А рішення помістити його в лікарню було прийнято лікарями. Вони краще, ніж хто б то не було, оцінюють ситуацію", - зазначив заступник голови ОП.

За словами Кирила Тимошенка, перехід Володимира Зеленського на віддалений режим роботи не зупинив роботу Офісі президента.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У нас весь час триває робота в телефонному режимі. Скрізь встановлені системи відеозв'язку, в тому числі спецзв'язок проведено в "Феофанії". Президент весь час проводить різні наради, в різних складах. Робота не зупиняється", - зазначив Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікування Зеленського у ″Феофанії″ обходиться в кругленьку суму з платників податків

Як повідомляв портал Знай.ua, хворий Зеленський звернувся до українців з Феофанії

Також Знай.ua писав, Мендель зізналася, що насправді відбувається з Зеленським: "Ускладнена форма хвороби, результат невідомий"