Депутатів від "Європейської солідарності", які заїхали по східцях багатоповерхівки на джипі, виключили з партії.

Читайте Знай в Google News!

На Львівщині двоє місцевих депутатів від "Європейської солідарності" відчули себе володарями світу цього та на джипі заїхали сходами в під'їзд багатоповерхівки. Інформація про інцидент вмить розлетілась інтернетом і по ЗМІ. І вже на наступний день ″герої″ спустились з кар'єрних сходів — їх виключили з партії та забрали мандати.

Так, у суботу, 21 листопада, з партії "Європейська солідарність" виключили двох депутатів міської та сільської ради на Львівщині, які у п'ятницю, 20 листопада, на позашляховику намагалися заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів.

Про це повідомляє сайт ″Європейської солідарності″. Зазначається, що нардепів закликали скласти депутатські мандати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"21 листопада радою Львівської обласної територіальної організації "Європейської Солідарності" прийнято рішення про виключення з лав партії двох її членів: Жидачека Андрія Богдановича, обраного депутатом Пустомитівської міської ради, та Пущака Миколу Зіновійовича, депутата Солонківської сільської ради, за вчинення ганебних дій, які суперечать цінностям партії "Європейська Солідарність". Поряд з цим рада Львівської обласної організації партії звернулася до Солонківської ОТГ із вимогою звільнити Миколу Пущака із посади заступника голови ОТГ та закликала Жидачека і Пущака скласти депутатські мандати", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що Микола Пущак заперечив свою причетність до подій. А Андрій Жидачек заявив, що за кермом був водій Пущака, який сам захотів виїхати на сходи, хоча нардепи нібито забороняли водію це робити.

Нардепи заявили на водія в поліцію, а Жидачек передав кошти на відновлення пошкодженого майна будинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, депутати Порошенка заїхали в багатоповерхівку на Гелендвагені: витівка потрапила на відео

Як повідомляв портал Знай.ua, нардеп зірвав маску з Порошенка у центрі Києва

Також Знай.ua писав, нардеп Юзик розбив авто під Радою