У ніч на п'ятницю, 20 листопада, двоє місцевих депутатів від "Європейської солідарності" Микола Пущак та Андрій Жидачек на позашляховику Mercedes G 500 заїхали сходами в під'їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів у Львівській області.

Читайте Знай в Google News!

Близько 00:10 у будинок №2 по вул. Радоцинській у Пустомитах позашляховик Mercedes G 500 виїхав на сходи, що ведуть до входу багатоповерхівки, пише Zaxid.

Ця витівка потрапила на камери відеоспостереження, які встановлені по периметру будинку. Так, у двір багатоповерхівки заїжджає Гелендваген, проходить парковку і на кілька хвилин зупиняється перед входом у під'їзд.

Через деякий час автомобіль рушає з місця і починає їхати до дверей під'їзду сходами. З другої спроби машині вдалося піднятися на ганок будинку. Кілька хвилин депутати сиділи в авто, а потім спустилися назад.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Потім Андрій Жидачек і ще двоє чоловіків вийшли з машини. Один з них зняв з машини реєстраційні номери. Депутат зайшов у будинок. Можна припустити, що вони перебували в нетверезому стані.

Журналісти з'ясували, що Жидачек знімає квартиру в цій багатоповерхівці. Один з жителів розповів, що крім соратника Порошенка, в автомобілі також був його однопартієць, депутат місцевої ради Микола Пущак.

Жидачек вже зв'язався з сусідами і визнав свою провину. Він пообіцяв відновити знищені сходи і придбати п'ять вогнегасників або камери спостереження в якості моральної компенсації за шкоду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, киянка на шаленій швидкості влетіла в дерево: маленьку доньку відкачують лікарі.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті новообраний мер потрапив у ДТП.

Також портал Знай.uа писав, що 17-річний син відомого мільярдера розбив 1 з 100 Pagani Huayra Roadster.