Пенсіонер, фото YouTube
Пенсіонер, фото YouTube

Соцвиплати при нестачі пенсійного стажу: умови змінилися, як отримати гроші

Українців попередили про зміну умов отримання соцвиплат при нестачі пенсійного стажу. Тепер з 2021 року пенсіонери, у яких недостатньо стажу, не зможуть отримувати спеціальну соцвиплату. Про зміни повідомили в прес-службі Мінсоцполітики.

Дитячий садок, фото YouTube
Дитячий садок, фото YouTube

Український дитсадок приголомшив "захисними амулетами" від хвороб: "Невже нашестя вампірів?"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В одному з дитячих садків Запоріжжя було висунуто вельми незвичайну протиепідеміологічну вимогу: всіх дітей необхідно забезпечити своєрідними "захисними амулетами" від коронавірусної хвороби COVID-19, а саме медальйонами з часником. Відповідне повідомлення з батьківського чату розмістила Instagram-сторінка "Запорізький паблік" (@zptoday).

Денис Шмигаль, фото: Unian
Денис Шмигаль, фото: Unian

Жорсткий локдаун: Шмигаль попередив українців про план "Б", якщо не спрацює карантин вихідного дня

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль підтвердив інформацію про розробку Кабміном плану щодо жорсткого локдауну. Про це він повідомив у соціальній мережі facebook замість традиційних підсумків тижня. Однак, за його словами, дата введення поки невідома. Локдаун - це план "Б" на випадок, якщо не спрацює "карантин вихідного дня".

карантин в Україні, фото: unian
карантин в Україні, фото: unian

Слуги народу пояснили українцям, чому карантин вихідного дня - це наш шанс: "Ситуація критична"

Заступник глави ОПУ Кирило Тимошенко заявив, що карантин вихідного дня – це наш шанс пройти пандемію без локдауну. Про це заступник керівника офісу Президента сказав у політичній програмі Савіка Шустера "Свобода слова".

Володимир Путін, скріншот з відео
Володимир Путін, скріншот з відео

Путін спробував рознести Зеленського і знову притиснув грошима, що відповість президент України

Президент Російської Федерації Володимир Путін продовжив економічні санкції проти України. Відповідні заходи було введено у відповідь на санкції, які Україна наклала на Росію після анексії Криму. Відповідний документ було розміщено на офіційному інформаційному порталі РФ.