Українські захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням, надійно контролюючи ситуацію в районі проведення ООС.
З нашого боку триває дотримання введеного повного і всеосяжного припинення вогню. Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Читайте Знай в Google News!
Йдеться про те, що за минулу добу, 21 листопада, збройні формування Російської Федерації один раз порушили домовленості, що вступили в дію близько чотирьох місяців тому, 27 липня 2020 року.
"Так, постріли з автоматичного станкового гранатомета зафіксовані поблизу населеного пункту Водяне", - йдеться в повідомленні. ООС
ООС, фото-Слово і Діло
ООС, фото-Слово і Діло
Але при цьому, ворожий вогонь не становив загрози життю та здоров'ю наших воїнів, тому українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Бойові втрати та поранення серед особового складу Об'єднаних сил відсутні.
Від початку поточної доби, 22 Листопада, обстріли з боку російсько-окупаційних військ на всіх ділянках відповідальності наших підрозділів не зафіксовані.

"Захисники України дотримуються режиму припинення вогню і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Слава Україні!",- підсумували в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським героям замість квартир і премій вручили листівку з привітаннями: "З повагою..."

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", путінські окупанти переривають тишу на Донбасі забороненими засобами: під ногами міни

Знай.ua писав, окупанти блокують відразу 5 КПВВ на Донбасі: як заїхати і виїхати.