Віддані шанувальники популярного серіалу "Величне століття" знають, що наложниця після народження шехзаде припинила відвідувати покої султана, але до Хюррем це правило не відносилося, однак, вона більше не народжує. Виникає питання. Чому ж?

Читайте Знай в Google News!

У авторитетних істориків є кілька версій за цим фактом. Чому Хюррем більше не вагітніла після появи Джихангіра? Одна версія найцікавіша, і швидше за все, вона правдива.

Про цей факт пишуть турецькі історики для одного з місцевих порталів.

Хюррем, скріншот відео
Хюррем, скріншот відео

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Хюррем і Сулеймана було кілька дітей, всі були гарні і здорові, але, коли народився Джихангір була вбита горем. Адже хлопчик був калікою і після Хасекі більше не вагітніла, невже злякалася?

Кадр з фільму "Величне століття"
Кадр з фільму "Величне століття"

Дійсно, дехто вважає, що Хюррем злякалася появи такого ж малюка, тому робила все, аби більше не народжувати дітей. Другою версією є безплідність. Так, не дивуйтеся безплідність може бути і придбаною. У випадку з Хюррем вийшло так, султанша народила свою першу дитину в 15. Потім народжувала погодок кілька років поспіль, не дивно, що організм був виснажений.

Але перераховані вище версії історики відкидають з тих чи інших причин. Найправдоподібніша версія звучить так: Сулеймана просто не було в палаці.

кадр з фільму "Величне століття"
кадр з фільму "Величне століття"

Це в серіалі він постійно знаходиться в палаці, розбирається в інтригах гарему і крутить роман з Хюррем. Насправді султан більше половини свого життя провів у походах. Відразу після народження Джихангіра Сулейман відправився в похід і пробув там майже 15 років.

Ну а після прибуття додому на нього чекали інші проблеми, адже війна між синами розгоралася з кожним днем, навіщо було народжувати ще одного спадкоємця?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зовсім не "Величне століття": чого коштувало дівчатам народити в гаремі.

Як повідомляв Знай.uа, "Величне століття": хто щиро любив Нігяр-калфу, незважаючи на її підлу душу.

Знай.uа писав, вагітна зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі готується до пишного весілля: батько дитини залишається в тіні.