Шведський дієтолог Анна Юханссон надала шестиденний раціон (6 пелюсток), який підійде тим, у кого випирає живіт.

Кожен день співвідноситься з певною культурою: рибної, овочевої, курячої, злакової, сирної і фруктової.

Читайте Знай в Google News!

У перший день вся увага приділена рибної монодієті. Дозволяється вживати будь-які сорти риби в тушкованому, вареному або запеченому вигляді. Також допускається сіль, зелень і негострі приправи. Можна також їсти юшку без картоплі та інших інгредієнтів (крім зелені) і рибний бульйон.

Другий день - овочі. Це стосується вживання будь-яких сортів овочів у вареному, тушкованому, запеченому і сирому вигляді. Знову допускається вживання негострих приправ, солі і зелені. А також овочеві соки без добавок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Третій день стосується курячої монодієти. Для бажаючих дотримуватися цього раціону, ласощами виступає куряче філе (грудка). Але лише в запеченому, вареному або тушкованому вигляді без шкіри. Також можна курячий бульйон, сіль, зелень і негострі приправи.

4 день - злакова монодієта, під час якої слід харчуватися будь-якими видами каш, пророщеними насінням, злаками, зерновими хлібцями, насінням, клітковиною і висівками. Допускається квас, зелень і сіль.

5 пелюстка співвідноситься з сирною монодієтою - це знежирений або з невисоким відсотком жирності сир. Також можна нежирне молоко.

І останній день - це фрукти. Будь-які сорти в сирому або запеченому вигляді. Допускаються прянощі: ванілін, кориця, цедра лимона. Ще можна пити фруктові соки без додавання цукру.

Дієта побудована так, що кожне попереднє меню готує організм до подальшого дня. Наприклад, рибний раціон сприяє "усипляння" пильності організму, забезпечуючи його значною кількістю поліненасичених жирних кислот Омега-3.

Риба також є найбільш легкозасвоюваним білком. А монодієта першого дня принесе хороший схил при невеликій кількості калорій за день. Однак риба також підготує організм до овочевих страв за рахунок великої кількості білка.

Овочі ж знизять калорійність за добу і збагатять організм корисними рослинними вуглеводами.⠀Цукор же і цукровмісні страви заборонені! Бажано вживати багато чистої води, а також зеленого і чорного чаю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 3 ефективних способи позбутися від обвислих рук у домашніх умовах.

Як повідомляв "Знай.ua", дієта Наташі Корольової: колишня Ніколаєва рекордно схудла, як їй це вдалося.

Знай.ua писав, фітнес-батончики з вівсянки: ідеальний перекус для тих, хто на дієті.