Герцог Сассекський є неймовірно милим шурином. Адже принц Гаррі був початковим власником знаменитого кільця з сапфіром, яке було улюбленою прикрасою принцеси Діани і перейшло йому у спадок.

Принц Гаррі зберігав його в скриньці, а потім, коли дізнався про заручини старшого брата, запропонував віддати його для майбутньої дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон. Про це повідомляє видання "Marrie Claire".

Читайте Знай в Google News!

І це незважаючи на те, що це кільце є одним з найбільш знакових в королівській родині. Тому це дійсно неймовірний і щедрий жест. Пол Баррелл-колишній дворецький і наперсник принцеси Діани розповів, що принц Гаррі успадкував це кільце після загибелі матері в автокатастрофі в Парижі в 1997 році.

Перстень має 12-кратний овальний Блакитний цейлонський сапфір, оточений 14 діамантами. Кільце було подаровано принцесі Діані в 1981 році принцом Чарльзом як пропозиція руки і серця. Баррелл також пояснив, що саме принц Гаррі є автором ідеї, щоб його старший брат запропонував Кейт Міддлтон знамените обручку їх матері.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Принцеса Діана, фото: marieclaire
Принцеса Діана, фото: marieclaire

Це єдина цінність, успадкована від матері принцу Гаррі. Це безкорисливий і добрий вчинок-адже саме такою і була сама Діана. Принц Вільям же розповідав, що відчував присутність Діани, коли дарував Кейт її кільце.

Принц Гаррі зробив пропозицію Меган Маркл в 2017 році, піднявши їй символічне елегантне кільце, особисто спроектоване з ювелірами Cleave & Company.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вагітна Маркл "тікає" від принца Гаррі після сімейної драми - спадкоємець корони один в чотирьох стінах.

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі вночі фургонами вивозять речі: Єлизавета II віддає майно.

Знай.ua писав, принц Чарльз міцно вчепився в корону, онукам Єлизавети II нічого не світить: одкровення історика.