У середу, 25 листопада, на території Україні очікується прохолодна погода, але без зимових морозів. На Заході країни стовпчики термометрів покажуть +7 +9 градусів, а на Сході буде прохолодніше – до +3 +5 градусів з дощем.

Синоптики Укргідрометцентру також обіцяють дощі в північних регіонах нашої країни. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних регіонах країни хмарна погода протримається не весь день, вже ввечері небо стане ясним. На півночі України хмарна погода очікується до самого вечора. Дрібний дощ падатиме протягом дня. Повітря там прогріється до +4 +6 градусів.

На Півдні синоптики прогнозують безхмарний ранок, але погода зміниться в середині дня. Зате без опадів. Там стовпчики термометрів покажуть +7 +9 градусів.

У Києві в середу буде хмарна і суха погода. Температура повітря в столиці складе близько +4 +6 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

погода на 25 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

25 листопада вшановується пам'ять святителя Іоанна Милостивого, патріарха Олександрійського. На Івана зазвичай буває сніг. Якщо в цей день йде дощ, то відлиги будуть до Введення (4 грудня). Якщо ж сніг, то вважалося, що зима довго з місця не зрушиться і весна буде пізньою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.