Про потойбічне походження котів ходить безліч легенд. Хтось вважає, що коти прибули до нас з космосу. Є прихильники того, що представники сімейства котячих — ніхто інший, як посланці богів.

А ось один американський хлопець під ніком QuestionSleep, Користувач знаменитої соціальної мережі Reddit тепер знає, що кішки — це демони, чортові посланці пекла, яким краще вчасно наповнювати мисочку і чесати за вушком на першу вимогу, інакше можна накликати на себе гнів темних сил.

Господар кота вибрав не той режим фотографії на своєму смартфоні, коли котик підійшов до нього лащитися. І замість того, щоб зробити милу фоточку свого вихованця, хлопець відобразив якусь інфернальну істоту.

Фронтальна камера в режимі включеного фотохромного фільтра просвітила котячі очі так, що ні зіниці, ні райдужки видно не було. Зате проступили вени, які перетворили звірка в щось з космосу. Такою функцією володіють так звані Смартфони-рентгени: вони здатні вловлювати інфрачервоне зображення, недоступне звичайному людському оку. Ці гаджети можуть просвічувати не тільки шкіру, але навіть пластик і щільну тканину.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Києві ворона стала візитною карткою ринку.

Пернатого мешканця ринку назвали Кирилом - це сіра ворона. Птах подружився з продавцями і користується великими привілеями.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі собака та Кіт працюють терапевтами.

У Тернополі кіт і собака працюють з дітьми з інвалідністю. Їх незвичайна робота полягає в грі з дітьми, а професія називається каністерапевт. Тварини працюють у Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю.

Нещодавно Знай передавав, що кішка врятувала життя своєму господареві.