В Україні, 27 листопада, в п'ятницю очікується переважно суха і хмарна погода. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко. За словами метеоролога, деякі українці завтра зможуть насолодитися яскравим сонечком, а комусь буде холодніше.

Синоптики Укргідрометцентру також обіцяють хмарність з проясненнями, без опадів, лише на крайньому заході країни вдень місцями невеликий дощ. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте Знай в Google News!

Температура повітря 27 листопада повинна трохи знизитися. Протягом дня вона складе +2...+ 7 ℃, на півдні ж України — +10...+13 ℃. Київ покриє хмарами і прохолодою, до + 4 ℃. Вночі - близько 0 ℃. Передбачається можливість невеликого дощу.

Вітер південно-західний, 5-10 м/с.Температура вночі від 2 до 3 градусів Цельсія, в Карпатах 4-9° морозу, вдень 1-6° тепла, в південній частині +8...+13 ℃.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Погода на 27 листопада, фото: Укргідрометцентр
Погода на 27 листопада, фото: Укргідрометцентр

"Морози і похолодання будуть короткочасними, але жорсткими", — розповідав раніше керівник Укргідрометцентру Микола Кульбіда. Також передбачається, що "мінусової" температури на Новий Рік очікувати не варто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також Знай.ua писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.