Лідер російської партії "ЛДПР" і депутат Держдуми Володимир Жириновський знову вирішив поділитися сценарієм завоювання України.

Про це він повідомив в інтерв'ю, яке було показано на телеканалі політичної партії.

Читайте Знай в Google News!

"За сценарієм українці нападають на Крим, на Донбас, і ми встаємо на захист, знищуємо українську армію. В цей час на допомогу йде польська армія — все на території України, щоб не задіяти територію натовських країн. Польська армія теж гине", - заявив Жириновський.

Далі, за його словами, в дію вступає німецька армія. І відбувається зіткнення з армією Російської Федерації, після якого країни починають домовлятися про розподіл України. Користувачі соціальних мереж припускають, що політик говорить про це під дією побічних ефектів після випробування російської вакцини від коронавірусу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Адже згодом лідер "ЛДПР" додав, що західні регіони України після їх захоплення будуть називатися Галичина. "Нова держава-Львів, Івано — Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Рівне, - п'ять територій, які від Польщі відійшли. Ця нова держава і в ЄС беруть, і в НАТО", - додав він і зазначив, що 70-80% української території, що залишилася, увійдуть до складу РФ як області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ленін Росії не потрібен: Жириновський виступив з пропозицією продати вождя

Як повідомляв "Знай.ua", хмельницькі нардепи проштовхують російську мову в школах: "На шостому році війни..."

Знай.ua писав, Жириновський розлютився через українську мову: "Це ганьба країні, яка захищає росіян″