Журналісти знайшли близьку подругу Володимира Путіна - Світлану Кривоногих. Вона є мультимільйонеркою, а її донька "феноменально схожа" на господаря Кремля.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє у своєму розслідуванні видання "Проект".

Зазначається, що Кривоногих познайомилася з Путіним в кінці 1990-х. Тоді ж вона переїхала з комунальної квартири, а незабаром влаштувалася в банк "Росія", основним акціонером якого є друг російського президента Юрій Ковальчук. Тут Світлана зробила карколомну кар'єру - до 2007 року вона стала співвласником банку, отримавши 3,6 відсотка його акцій.

Кривоногих також належить гірськолижний курорт "Ігора", де дуже любить відпочивати Путін.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Світлана Кривоногих, фото видання "Проект"
Світлана Кривоногих, фото видання "Проект"

Все майно і бізнес-активи сім'ї Кривоногих, виявлених журналістами, можна оцінити в 7,7 мільярда рублів, або приблизно у 100 мільйонів доларів.

При цьому розслідувачі знайшли зв'язку активів Кривоногих з другом Путіна віолончелістом Сергієм Ролдугіним, ректором Гірничого університету Володимиром Литвиненко, де Путін захищав дисертацію, і старим знайомим Путіна Олегом Рудновим.

Цікаво, що у Світлани Кривоногих є донька Єлизавета, яка народилася у 2003 році. Саме тоді Путін починав підготовку до перших у своїй кар'єрі перевиборів. У документах батька Єлизавети не вказано, відомо тільки її по батькові - Володимирівна.

Сьогодні Єлизавета живе під іншим прізвищем і веде акаунти в соціальних мережах під вигаданим ім'ям. Судячи з фото, які вдалося отримати журналістам, вона "феноменально схожа" на президента Росії.

Проведений комп'ютерний аналіз показав, що схожість Путіна та фотографій Єлизавети Кривоногих - 70,44 %. Зазначається, що схожість вище 75 відсотків означає, що на знімках - одна і та ж людина. Фотографії неповнолітньої дівчинки журналісти не публікують.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коханка Путіна Кабаєва вперше розповіла про доньку

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін попрощався з Кабаєвою, промінявши її на соковиту студентку.

Також Знай.ua писав про топ коханок Путіна - фото та історії конкуренток Кабаєвою.