Лідер політичної партії "Національний корпус" Андрій Білецький взяв слово в суспільно-політичному ток-шоу "Право на владу", щоб дати свою оцінку діям уряду. За три хвилини до кінця ефіру, Білецький підсумував те, що почув протягом всієї передачі. Білецького запитали, чи готове суспільство прийняти і" пересидіти " локдаун, чи реакція буде іншою.

“Що стосується реакції суспільства, тут я бачу два ключові моменти: всі ми повинні розуміти, що нам необхідно те, що епідеміологи і лікарі називають локдауном. Інакше це будуть десятки тисяч смертей. Всі це чудово розуміють. Чому виходять ФОПи, чому виходить малий і середній бізнес? Коли весь світ підтримує підприємця, ми-ні. Окей, у нас немає грошей і це всі розуміють. Ми пробуємо подоїти ту корову, яку насправді потрібно погодувати", - сказав Білецький.

Він заявив, що якщо локдаун - то він повинен бути для всіх. Адже не весь бізнес не відчув підтримки держави. Наприклад, "Епіцентр" і "Велюр" держава підтримала на всі 100%. Щоб не загострювався " градус суспільної реакції, люди повинні відчувати, що захищені державою.".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.