Погода на вихідних 28-29 листопада в Україні буде ″і з опадами, і з теплом, і з холодякою″.

Погода починає мінятися у бік похолодання та збільшення вологості повітря. За рахунок атмосферних фронтів і діяльності циклону на ім'я ″Таня″ збільшиться вологість та опади. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

У суботу, 28 листопада, в суботу у західних областях, на півночі, подекуди у центральних районах очікується дощ з переходом у мокрий сніг.

На південному сході без істотних опадів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У неділю, 29 листопада, опади можуть дійти і до Харківщини, також спостерігатимуться і в південній частині України.

Температура повітря найнижчою буде у західних та північних областях — максимально +1,+4. А найтепліше буде у південній частині України. Тут справді буде тепло, особливо в Криму - до +14. А загалом в північній частині +8, +10. На Одещині буде трохи прохолодніше: +6,+9

У східній частині України спостерігатиметься сильний вітер. Посилення вітру, як відомо, знижує відчуття тепла повітря, тому жителям Східної України здаватиметься, що на вулиці холодніше, ніж насправді.

У Києві і в суботу і внеділю очікується опади, волога погода, дощ переходить в мокрий сніг. Температура повітря у столиці на вихідні буде невисокою — вдень максимально +1,+3.

У суботу, 28 листопада - день пам'яті про Великий Голод в Україні.
"Хто піде до меморіальних місць пом'янути мільйони загиблих українців, обов'язково тепло одягайтеся, поєднання вологості та низької температури повітря може провокувати переохолодження і застуди, які зараз, як ніколи, зайві", - попереджає Наталка Діденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаэмо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.