Україна отримає 4 мільйони вакцин від covid-19: кому дістанеться в першу чергу

Міністерство охорони здоров'я України вже готується до отримання величезної кількості вакцин. Більш того, відомство вже визначило, хто отримає їх в першу чергу.

Вакцинація, фото: кадр з відео
Вакцинація, фото: кадр з відео

Підвищення мінімалки до 6,5 тисяч гривень перенесли на 2021 рік

В Україні перенесли обіцяне підвищення мінімальної заробітної плати до 6,5 тисяч. Тепер воно відбудеться не в липні, а в грудні 2021 року.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

карантин в Україні, фото: unian
карантин в Україні, фото: unian

Погода на вихідні 28-29 листопада буде з дощем та мокрим снігом - нема чого шастати

Погода на вихідних 28-29 листопада в Україні буде ″і з опадами, і з теплом, і з холодякою″. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко

Погода починає мінятися у бік похолодання та збільшення вологості повітря. За рахунок атмосферних фронтів і діяльності циклону на ім'я ″Таня″ збільшиться вологість та опади.

погода в Україні, фото: unian
погода в Україні, фото: unian

Бюджет на 2021 рік: якими будуть зарплати, ціни та державний борг України

Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні затвердив проєкт бюджету на 2021 рік до другого читання.

Доходи пропонують збільшити в порівнянні з першим читанням на 20 938,5 млн грн – вони передбачені на рівні 1 092 083,3 млн грн. Текст проєкту документа(№ 4000) оприлюднено на сайті Верховної ради.

Верховна Рада, фото: кадр з відео
Верховна Рада, фото: кадр з відео

Пільги учасникам АТО та їх сім'ям: які передбаченні, як їх отримати

Учасникам антитерористичної операції на сході України, членам їх сімей та родичам загиблих передбачені комплексна підтримка від держави (комунальні, податкові та інші пільги). Членами сім'ї учасника АТО / ООС вважаються Чоловік або дружина (якщо він/вона був учасником бойових дій), діти до 18 років або особи з інвалідністю I або II групи з дитинства. Пільги також передбачені батькам, які не працюють.

Пільги учасникам АТО
Пільги учасникам АТО, фото facebook