Єлизавета Ясько є випускницею Оксфордського університету, народним депутатом від Партії "Слуга народу" і главою української делегації в ПАРЄ. А Михайло Саакашвілі - колишній президент Грузії, який живе і працює в Києві.

Передбачається, що голова виконкому Нацради реформ України зустрічається з Ясько, про що повідомили джерела в оточенні політичних діячів. Вони разом з середини літа, і у них серйозні стосунки.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина періодично проживає в резиденції Саакашвілі в селищі Лісники. А ось їх спільні знімки стали з'являтися в червні. І це були далеко не робочі і офіційні моменти, пара була відображена в колі друзів в будинку чоловіка. Закохані відпочивали в компанії відомого українського журналіста Дмитра Гордона, співачки Олі Полякової і продюсера Михайла Ясинського.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

А ось щоб уникнути пліток і заховати особисте життя від сторонніх очей, Саакашвілі добудував кілька метрів паркану, повністю перекривши доступ світла в сусідські вікна. У вересні з'явилося фото Саакашвілі з Ясько і Андрієм Богданом (колишнім керівником офісу президента), піднявши келихи за столом в українській хаті.

13 жовтня Єлизавета брала участь в онлайн-засіданні Постійного комітету ПАРЄ, як голова української делегації. Вона задавала питання про утиск української мови в Криму Дуні Міятович (комісар Ради Європи з прав людини). При цьому, дівчина перебувала в кабінеті Саакашвілі, сидячи в його шкіряному кріслі, зігнутому в узголів'ї. А позаду знаходилися книжкові полиці з бібліотекою грузинсько-українського політика.

З цього кабінету сам Михайло неодноразово записував відеозвернення і віддалено віщав для різних каналів. У листопаді Ясько перехворіла COVID-19, а за пару тижнів до цього коронавірусом перехворів і Саакашвілі. А лікарняний дівчина провела в особняку політика, адже вона записувала відео з карантинними хроніками на тлі золотистих гардин з вітальні будинку партнера, де також присутнє фото домашнього улюбленця Єлизавети – собаки на прізвисько Чакра.

"У фракції вже давно обговорюють ці відносини. Звичайно, не в партійному чаті, а так, між собою. Вони разом. Правда, для багатьох незрозуміло, навіщо Лізі це потрібно. Це навіть не та людина, яка допоможе їй побудувати кар'єру. А ось у Саакашвілі було дуже багато романів, все ж знають про його пристрасть до молоденьким українкам", - розповів один з депутатів"Слуги народу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ми рухаємося до повного колапсу і прірви - Саакашвілі ошелешив прогнозом.

Як повідомляв "Знай.ua", колишній "шептун" Зеленського звернувся до Путіна: "Зробіть крок назад"

Знай.ua писав, Богдан зізнався Собчак навіщо звільнився і чи сумує за Зеленським: "Взаємна втрата..."