Засоби масової інформації поділилися даними про сім'ю священика з Рівненської області, яка потрапила в смертельну аварію. Про це йдеться в сюжеті "ТСН. Ранок".

Ця трагедія сталася 26 листопада 2020 року на трасі Рівне-Городище-Старокостянтинів, автомобіль виїхав на головну дорогу, де в нього згодом в'їхала вантажівка. Пасажири в результаті сильного удару вилетіли з автомобіля. Дружина священика і 7-річний син загинули. Ще двох дітей (Марка і Севастіана) зараз рятують медики, проте ніяких прогнозів не дають.

Читайте Знай в Google News!

7-річний загиблий хлопчик Герман в цей день святкував свій День Народження. А мама — 30-річна вчителька молодших класів Марія Ясковець-їхала з дітьми до Рівного, щоб відсвяткувати. Марка вже прооперували, але батькові не вдалося дочекатися кохану жінку з дітьми, яка поспішала до нього в Рівному.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про їхню сім'ю говорили тільки хороше. Батьки Марії Ясковець 10 років тому поховали хворіючу дитину, тому берегли свою дочку, і зараз не можуть пережити це горе.

Вона закінчила школу і вийшла заміж за священика. У закоханих було бажання-побудувати власний будинок. І пару днів тому жінка вітала батька з Днем народження, а в селі почався збір грошових коштів діткам, яких рятують лікарі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Полтаві виправдали рестораторку, яка знесла 15-річного підлітка на зебрі: "Був у комі, вмирав 2 місяці"

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові багатотонний тягач розчавив пенсіонерку: "Розмазав по асфальту"

Знай.ua писав, дівчина вижила в ДТП, вийшла з машини і... загинула на місці.