У вівторок, 1 грудня, майже по всій Україні очікується сонячна погода. При цьому на Півдні і в Центрі країни можливий мокрий сніг і сильний вітер.

Читайте Знай в Google News!

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що атмосферний фронт викличе дощ і мокрий сніг від Чернігівщини до Одеської та Миколаївської областей. Фронт зачепить також Вінницьку та Київську області.

Температура повітря коливатиметься -2 +2 градусів. Найхолодніше буде в прикарпатських областях. Там стовпчик термометра опуститься до -5 -11 градусів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, на Заході України в перший день зими буде сонячно і холодно. Температура повітря 0 +2 градусів.

Найтепліше буде в південних областях. У Сімферополі температура повітря підніметься до +5 +7 градусів. У Херсоні, Миколаєві та Одесі пройде мокрий сніг. Повітря буде відносно теплим – +2 +6 градусів.

У Києві 1 грудня прогнозується похмура погода. Можливий невеликий сніг. Температура повітря в столиці складе -1 +1 градус.

погода на 26 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

У перший день зими вшановується пам'ять святих Платона і Романа. Якщо з ранку тепло – значить бути ростепелям на початку зими, холод і хуртовина опівдні – такою буде і середина зими, а якщо під вечір закрутить заметіль – то піде від нас зима неохоче.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.