Морква той самий овоч, без якого важко обійтись. Але, на жаль, хороший урожай буває далеко не завжди. Але це можна виправити.

Порадами з вирощування прекрасного врожаю моркви ділиться телеграм-канал "Душа садівника".

Наприклад, для того, щоб випадково не притягнути при проріджуванні моркви морквяну муху, необхідно приготувати простий розчин з води і перцю. Так, у відрі води розвести одну столову ложку чорного або дрібного молотого перцю і оприскувати рослини перед проріджуванням.

морква
морква

А для багатого врожаю моркви можна "напоїти" овоч корисним розчином. Після другого проріджування, на початку або в середині липня, полейте рослини водою з марганцівкою і борною кислотою.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Попорції такі: на 10 літрів води 2-3г марганцівки і стільки ж борної кислоти. Як правило, відбрак вистачає для поливу 3-4 квадратних метрів.

Процедуру слід повторити через 18-20 днів. Μорків виростить чистою, без гнилі і черв'яків.

Це тільки не забудьте перед поливом цілющим розчином полити рослини звичайною водою.

Нагадаємо, що подарує вам щедрий урожай, рук не вистачить зібрати всю малину: рецепт ідеального підживлення. Як власними руками зробити підживлення малини у травні, щоб потім радувати себе величезними кущами.

Раніше ми повідомляли, що використовуйте ці підживлення для часнику та цибулі на городі – і про 50 грн/кг у магазинах можна забути.

Також стало відомо, що ця приправа змусить розсаду тягтися до сонця, немов на дріжджах: три дієві рецепти підживлення.