Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до водіння авто, є дуже цікава історія. Справа в тому, що один український водій зміг домогтися скасування великого штрафу, накладеного на нього органами "Укртрансбезпеки".

Це сталося завдяки дотриманню певних обставин. Про цю історію повідомляє портал "Твоя машина".

Судове засідання. Фото: скрін youtube
Судове засідання. Фото: скрін youtube

Адвокати перевізника активно зібрали докази його невинності. У даному випадку, вони запросили відеозапис із нагрудного відеореєстратора водія, який демонстрував, що водій надав відповідний сертифікат відповідності причепа вимогам українського законодавства.

У процесі розгляду апеляції адвокати з'ясували, що матеріали перевірки було сфальшовано. На відеозаписі було видно, що водій надав необхідний документ, а працівники Укртрансбезпеки не повідомляли про намір складати акт порушення.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Перевірка документів, скріншот: YouTube
Перевірка документів, скріншот: YouTube

Суд визнав, що штраф був незаконним і скасував його на основі поданих доказів. Адвокати успішно захистили інтереси водія перед судом.

Цей випадок наголошує на важливості збереження доказів та активного захисту своїх прав, особливо коли стикаєшся з накладенням несправедливих штрафів або порушенням законодавства про дорожній рух.

Нагадаємо, 450 баксів за "корочку": у Києві інструктори складали іспит замість водія.

Раніше повідомлялося, 34 000 гривень: як не влетіти в копійчину і вберегти себе від незаконного штрафу.

Також, до 6800 тисяч гривень за неправильне паркування: парламент хоче збільшити штрафи для водіїв.