На офіційному інтернет-представництві президента України з'явилася петиція з вимогою скасувати оплату за комунальні послуги на період карантину, який ввели через пандемію коронавірусу. Дана петиція була зареєстрована 23 березня 2020 року.

Комунальні тарифи, скріншот: YouTube
Комунальні тарифи, скріншот: YouTube

Як відомо, у період карантину в Україні багато громадян залишилися без роботи та стабільного доходу. У зв'язку з цим, люди просто не можуть оплатити рахунки за комунальні послуги. Також в петиції відзначили, що тарифи за комуналку необґрунтовано завищені, що ще більше ускладнює оплату. Більше того, був вказаний перелік послуг, за які хочуть тимчасово скасувати оплату.

"Звільнення від оплати за комунальні послуги, такі як опалення, водопостачання, електроенергія, газ усіх громадян України на весь час карантину є соціальним захистом населення від значного погіршення фінансового складного становища", - йдеться в петиції.

комунальні платежі, скріншот з відео
комунальні платежі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що харків'ян змушують платити за комуналку "неприродним способом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні можуть скасувати пільги на електроенергію.

Також "Знай.ua" писав, що 40-річний мешканець Бердичева незаконно продав реактивну протитанкову гранату для того, погасити борги за комунальні послуги.