Актори студії "Квартал 95" Артем Гагарін і Юрій Великий вирішили поділиться зворушливими історіями про своїх матусь в їх Міжнародне свято.

Так, Гагарін зізнався, що саме завдяки його мамі в ньому "засвітилось щось творче".

Мама "кварталівця" Олена Валентинівна і вона лікар-нарколог. Не дивлячись на вік свого сина, жінка все ще відноситься до нього, як до дитини, а гіпер-відповідальність була присутня завжди.

"Пам'ятаю випадок, коли вже довгий період не жив вдома, вона мені зателефонувала і запитала, мовляв, де я перебуваю, і чому досі не вдома. Я ще пожартував: "А не запізнилася ти, мамо, з дзвінком років так на 10?". Але думаю, мама просто щось відчувала в цей момент і, може, навіть вберегла від чогось поганого", - згадує Гагарін.

Артем Гагарін з мамою, Квартал 95

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також мама Артема завжди давала йому свободу, направляла та підтримувала. Комік вважає, що саме вона прищепила йому любов до КВК, оскільки дивилася його по телевізору.

"Коли з'явився інтернет, а точніше почав все більше розвиватися фейсбук, моя мама стала активним його користувачем і справжньою "людиною-посиланням". Вона мені постійно кидає посилання на різні корисні статті, прикольні відео, що я навіть не завжди встигаю прочитати. Але це абсолютно не дратує, адже це – кращий на світі спам, адже від Мами", - зізнався Артем.

А ось гуморист Юрій Великий зізнався, що його мама все ще "передає посилки зі смакотою". Його мама Лариса Миколаївна вже на пенсії, а по професії – інженер-технолог. Жінка тривалий час пропрацювала в держнагляді.

"Мені складно судити з боку, але багато мої друзі кажуть, що саме від мами я взяв задатки почуття гумору. І, напевно, це правда – мама справді любить жартувати. Більш того, іноді вона так майстерно по-акторськи відіграє якісь деталі, що оточують їй вірять, хоча насправді в цей момент вона їх розігрує", - поділився Юрій.

Також у коміка є старша сестра, яка після переїзду Юрія в Одесу стала його другою мамою. За словами Великого, Лариса Миколаївна багато чому навчила його, зокрема, готувати.

Юрій Великий з сім'єю, Квартал 95

"А ще саме мама навчила мене, як важливо в цьому житті грамотно писати. Пам'ятаю, вона казала: "От будеш, Юрасику, дівчатам листи писати, допустиш помилку, а вони подумають, що ти – не освічений". І хоч листи дівчатам я зараз і не складаю, але, коли бачу безграмотно написані тексти в соцмережах або повідомленнях, мене це трохи пересмикує", - розповів Юрій.

Також він зазначив, що ніколи не був "маминим синочком".

"Хоча в різні періоди життя я дійсно тягнувся більше то до папи, то, навпаки, до мами. Але ось зараз, наприклад, коли я хочу поговорити по телефону з батьками, я набираю першим номер саме мами…", - зізнався співак.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" поіронізував над "дідусем Путіним".

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читаталей підготували молитву до Дня матері.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Кошовий розповів про Володимира Зеленском і його становище.