Варто нагадати нашим читачам, що ще в перших числах квітня 2020 року касирка полтавського супермаркету "ЕКО-маркет" дала решту чоловікові монетами, сказавши, що це теж національна валюта. Агресивний покупець відповів, що йому такі гроші не потрібні, і "нехай вона сама ними користується". Дорогою до виходу на зауваження охоронця він заявив, що "вже задрали, позбирала 20 гривень по рублю і тицяє мені".

Полиция отреагировала на хамские и хулиганские действия жителя города Полтава, который бросил в лицо кассиру супурмаркета горсть из мелких монет. Реакция полтавской полиции не заставила себя ждать - данный гражданин установлен и ему предъявлено подозрение по части 1 статьи 296 ККУ «Хулиганство». Дальше своё слово должен сказать суд. https://pl.npu.gov.ua/news/Informacziya/policziya-poltavi-vidkrila-kriminalne-provadzhennya-za-faktom-xuliganskix-dij-cholovika-v-supermarketi/ А вообще, у меня есть предложение к владельцам полтавских супермаркетов: сделайте у себя стенд с фотографиями хулиганов, хамящих Вашим сотрудникам, и не пускайте их в магазины. Первый кандидат уже есть - Гременчук Сергей Захарович, 1971 г.р.

Geplaatst door Антон Геращенко op Zaterdag 4 april 2020

Всенародна злість вилилася тоннами на цього "нервового", справа дійшла до суду. Про результати справи повідомив в мережі Facebook заступник міністра МВС України Антон Геращенко.

Публікація Антона Геращенка, скріншот: Facebook
Публікація Антона Геращенка, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Пам'ятайте хама, який в одному з полтавських супермаркетів жбурнув жменю монет в обличчя жінці касиру? Сьогодні був суд. Він виніс рішення затвердити угоду підозрюваного з прокурором про визнання провини за статтею хуліганство і оштрафував Гременчука Сергія Захаровича на 8500 гривень. Його приклад — іншим наука. Не можна по-хамськи поводитися з іншими людьми і зганяти на них свою злість і невдоволення. Дякую полтавській поліції, прокуратурі і суд за наведення порядку і справедливість в цій нехай не складній, але знаковій справі.", - пише Антон Геращенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні відкриваються сервісні центри МВС, Геращенко розповів про реєстрацію авто.

Як повідомляв Знай.uа депутати влаштували корпоратив в будинку Геращенка без нього, не відкрили навіть поліції.

Знай.uа писав, у Києві скандальну мажорку позбавили коліс на рік, українці обурюються.