Співачка Адель, яка нещодавно відсвяткувала 32-річчя, стрімко схудла майже на 50 кг, і трохи соромиться своєї нової зовнішності.

Адель підтвердила чутки про своє рекордне схудненні в день народження, коли опублікувала в Instagram фото в міні сукня. До цього в ЗМІ та соцмережі просочувалися лише знімки, зроблені папараці.

Співачка буквально шокувала шанувальників своєю новою фігурою і стрункістю. Однак, джерела видання Heat World стверджують, що співачка трохи соромиться своєї нової зовнішності.

Після розлучення з чоловіком Саймоном Конекки Адель повністю змінила свій спосіб життя, завдяки чому скинула майже 50 кг. Вона регулярно займається спортом і відповідально ставиться до власного харчування.

Адель, фото: Instagram
Адель, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Адель дуже тривожиться через увагу, що до неї прикута вся вона стискається, коли погляди спрямовуються на неї. Вона визнає, що, хоча і виглядає краще, ніж коли-небудь, вона все ще неймовірно соромиться своєї зовнішності, іноді їй важко повірити, що вона виглядає так добре, як кажуть люди", - розповів близький друг співачки.

Співачці дуже подобається відправляти селфи друзям і рідним, але поки що впевненість залишає її, як тільки вона виходить з дому.

Адель, фото: Instagram
Адель, фото: Instagram

"Вона говорить, що все ще дивується, коли дивиться в дзеркало, їй дуже подобається купувати багато нового одягу, подобається приміряти речі – від звичайних суконь до розкішних нарядів для червоних доріжок. Вона ніби надолужує згаяне і вже витратила на одяг тисячі доларів", - пояснив він.

Адель відчуває себе некомфортно кожен раз, коли виходить з дому. Друзі намагаються всіляко підтримати її і кажуть, що вона чудово виглядає, допомагають їй зміцнити впевненість у собі, але це займає час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, схудла Адель намагалася "застрелити" папараці прямо на очах у подруги.

Як повідомляв Знай. ua, тренер Адель розкрив головний секрет стрункої фігури співачки.

Також Знай. ua писав, що екстремально схудла Адель відірвалася на весіллі.