Дружина принца Вільяма є прикладом для наслідування. Вона народила трьох дітей, тримає себе у чудовій формі, має королівськими манерами і займається допомогою.

Так, через кілька годин після пологів Кейт вразила весь світ своїм зовнішнім виглядом. Адже вона з чоловіком і спадкоємцем вийшла до публіки в розкішному вигляді, в сукні, на високих підборах, з укладанням і легким макіяжем.

Кейт Міддлтон розповіла, що їй допомагає швидко приходити у форму після пологів і з легкістю пережити цей процес. Вона зізнається, що під час вагітності дотримується правильного харчування, щоб не набрати зайву вагу.

Принц Вільям, Кейт Міддлтон і їх діти \\ фото Getty Images
Принц Вільям, Кейт Міддлтон і їх діти \\ фото Getty Images

В її щоденному раціоні обов'язково є англійська вівсянка, нежирне відварне або на пару м'ясо, авокадо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Герцогиня також намагається пити коктейлі з водоростей, капусти та шпинату. Також у формі їй допомагають залишатися щоденні заняття йогою з професійним інструктором з плавання в басейні Букінгемського палацу.

Кейт Міддлтон і принц Луї \\ фото Getty Images
Кейт Міддлтон і принц Луї \\ фото Getty Images

Також Кейт освоїла техніку гіпнопологів, яка допомагає майбутнім мамам не використовувати епідуральну анестезію. Самогіпноз і дихання допомагає розслабляти м'язи.

Ключовим продуктом у своєму харчуванні Кейт вважає авокадо і рекомендує майбутнім мамам обов'язково включати його в раціон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма "обдурили" карантин заради королівських родичів.

Як повідомляв Знай. ua, кого принц Чарльз проводжав до вівтаря.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон навіть на карантині залишається іконою стилю.