Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка провела прямий ефір зі скандальним українським виконавцем Віталієм Козловським, погравши з чоловіком в "Правда/дія".

Зірки поговорили про особисте життя Віталія, яке той зазвичай тримає під сімома замками. Козловський зізнався, що у нього є наречена, незабаром вони з дівчиною планують зіграти весілля. Втім, ім'я обраниці співак так і не видав, зазначивши лише, що красуня молодше на нього на пару років, шатенка. Також артист розповів про конфлікт з Ігорем Кондратюком, який триває донині. Співак на прохання Полякової роздягнувся, засвітивши спортивне тіло. Звичайно ж Ольга вивідала нові подробиці і скандальної колишньої Раміни Есхакзай.

ПРАВДА ЧИ ДІЯ» з Віталієм Козловським Вчора зіграли в «Правду чи дію» з @vkozlovskiy! Обережно, в ефірі багато непривабливої правди! Розставили крапки! Ми пройшлися по найгарячішим темам і все з'ясували: про війну з екс-продюсером Ігорем Кондратюком, про інтимну близькість з колишньою нареченою, і навіть зібрали достатньо доказів про нові відносини Віталіка 🤗 Згадали, через що нам довелося пройти, коли українські артисти були не так цікаві нашим телеканалам. Словом, здали один одному все! Ну і серенади, секс по телефону, лід в штанях, те-се, туди-сюди 😂 пожартувала Полякова

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.