У п'ятницю, 15 травня, вийшов 11 випуск романтичного шоу "Холостяк-10". Головний герой Макс в Одесі познайомив дівчат зі своїми батьками, проте одній учасниці все ж довелося відправитися додому. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Холостяк-10, СТБ

Так, перше побачення у Макса було з Даною на березі моря, після чого він повів її знайомити зі своїми батьками. Тато Холостяка засумнівався, чи зможе у його сина і Дани щось вийти, так як вони обидва — дуже сильні особистості. Мама Макса стверджує, що дівчина ще не готова створювати сім'ю.

Далі Холостяк зустрівся з Вікою. Він провів дівчині екскурсію аеропортом Одеси. Під час знайомства з батьками Макса був присутній і його друг. Всі помітили, що учасниця шоу дуже себе нахвалювала.

Потім Холостяк провів час з останньою дівчиною Дашею. Спочатку учасницю шоу зустрів друг Макса. Під час знайомства з батьками Макс раптово дізнався, що Даша за спеціальністю — актриса.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Церемонія троянд

На церемонії троянд обстановка сильно загострилася. Всі три учасниці помітно нервували. Першій Макс вручив квітка Даші.

Другою до Холостяка підійшла Дана, він покликав її на індивідуальне спілкування. Макс нагадав, що під час знайомства з його батьками дівчина вела себе досить стримано та продумано. У цей момент Дана навіть засумнівалася, що залишиться в шоу.

Наостанок Макс покликав до себе Віку. Головний герой шоу зазначив, що дівчина часто хвалить себе та забуває про свої недоліки.

У результаті, проект покинула Вікторія.

Холостяк-10, СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "холостяк" Добринін у стильному вбранні змусив фанаток заздрити Квітковій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Холостяк Макс познайомив дівчат зі своїми батьками.

Також "Знай.ua" писав, що грузинський холостяк Іраклі Макацарія розповів про свої таємні "ритуали".