Стало відомо, скільки представникам українського уряду віддали заробітної платні "на руки". Мова йде про главу Кабінету міністрів України Дениса Шмигаля та членів його команди міністрів. До речі, з нещодавнього часу, сума зарплати у Кабміні не повинна перевищувати 47 тисяч 230 гривень.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Новини країни+".

Зарплати міністрів Кабміну Дениса Шмиголя, скріншот: Telegram-канал "Новини країни+"
Зарплати міністрів Кабміну Дениса Шмиголя, скріншот: Telegram-канал "Новини країни+"

"Зарплати в Кабміні: скільки Шмигаль і міністри заробили в квітні. Згідно з прийнятими змінами до держбюджету, зарплата чиновника не зможе перевищувати 47 тисяч 230 гривень. Проте є невелика "лазівка" у цю суму не входять матеріальна допомога, допомога на оздоровлення, допомога з тимчасової непрацездатності та відпускні. Пропонуємо подивитися, скільки з такими умовами заробили члени Кабміну.", - підписали публікацію автори.

Варто нагадати нашим читачам, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що через карантин, який позбавив деяких українців роботи, найближчим часом уряд планує створити близько 500 тисяч робочих місць у соціальній, комунальній та бюджетній сферах. Зокрема, робочі місця, за словами Шмигаля, із середніми зарплатами в 6-8 тисяч гривень буде створено в наступних галузях: Дорожнє будівництво - 154 тис.; Сфера благоустрою - 150 тис.; Сільське господарство - 82 тис.; ДСНС - 12 тис.; Лісове господарство - 2,5 тис.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Зеленського пообіцяли 500 тисяч нових робочих місць – де і за скільки зможуть працювати українці.

Як повідомляв Знай.uа Кличко нарвався на хвилю протестів за свої пости на Фейсбуці: "Пацан сказав – пацан передумав!".

Знай.uа писав, нардепи урізали собі зарплати, але смухлевали на преміях – озвучені космічні цифри.