Відома російська акторка, зірка "Татусевих дочок" 28-річна Дарина Мельникова вперше показала численній армії шанувальників обличчя свого п'ятирічного сина Артура, якого назвали на честь батька Артура Смольянинова.

Відомо, що Даша вийшла заміж ще в 2013 році, і вже в 2015 році народила сина. У грудні 2018 у пари народився другий син, Марк. Буквально днями Дарина вперше показала обличчя старшого сина в мережі Instagram.

Дарина Мельникова з сином Артуром, фото: Instagram
Дарина Мельникова з сином Артуром, фото: Instagram

Користувачі мережі і передплатники актриси розсипалися в компліментах і заявили, що хлопчик росте точною копією батька: "Який милий, на тата схожий", "вилитий татко", "славний хлопчина, з батьком як дві краплі води", "татусевий синочок".

Варто нагадати нашим читачам, що популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівну серію милих знімків їх 6-річної доньки Насті, яка смакувала молочний коктейль в купальнику бежевого кольору. Так, артистка поцікавилася, на кого з зірковох пари все-таки більше схожа мала, адже юна красуня дійсно нагадує і тата, і маму одночасно.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ткач з "Кварталу 95" дозволив сісти собі на шию і звісити ноги, таке можна тільки їй.

Як повідомляв Знай.uа Алан Бадоєв показав, як зросла їх з Жанною красуня-дочка: "Так і манить".

Знай.uа писав, зірка серіалу "Школа" Тринчер заговорила про розставання – "Це моя перша божевільна любов".