Бізнесмен, політолог, кандидат на місце мера міста Києва Андрій Пальчевський вирішив відповісти своїм недругам, які звинувачують його в антисемітизмі і розповів, якою в Україні буде ця осінь. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Деякі розігрують карту антисемітизму з приводу етнобалансу, про який я весь час мрію. Я прекрасно розумію, де є межа справедливості. Ніяких почуттів проти стародавнього народу, який моє місто населяє тисячі років, у мене немає, не буде – це мої вчителі, друзі і в кожному з нас, я впевнений, тече хоча б крапля єврейської крові. Тому киньте розігрувати цю карту – це фігня", - каже політолог.

Пальчевський зазначив, що думає, що колір осені буде не жовтий, а червоний. Він вважає, згідно з опублікованими даними, що кількість бідних зросте практично в два рази, а значить разом з цим зростуть протестні настрої.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"Мабуть олігархічна система розвалиться і Україна більше не зможе існувати в олігархічному режимі, коли біля 50 сімей все багатство України. Як раз стане питання про землі в тому вигляді, в якому воно стояло, хоча б повернення статус-кво, далі – референдум, далі – гідний перерозподіл народного багатства – землі кожній родині", - зазначив експерт.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пальчевський вважає, що українці будуть готові до націоналізації як мінімум стратегічних галузей.

"Олігархічні режими залякують словами "забрати і поділити". У нас у більшості забирати нічого, ділити тим більше нічого. А от те що вони в свій час забрали і між собою поділили, мені здається вимагає націоналізації і дуже було б цікаво дізнатися вашу точку зору. Мені здається український народ повинен йти по шляху правильного перерозподілу багатств. Для цього повинен бути створений соціальний механізм, соціальна партія, народна злагода і народний мандат", - вважає Пальчевський.

о справедливости...

о справедливости...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 18 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський передрік Шмыгалю і Гончаруку довічне.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому Зеленський закінчить Томосом.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав укрвариант карантину.