Екснардеп і голова радикальної партії України Олег Ляшко 16 травня став батьком вдруге. Про це скандальний політик повідомив в ефірі телеканалу "Україна".

"Росіта (дружина Ляшка, - ред) не хотіла повідомляти. Вона у мене дуже скромна. Але ми публічні люди і цього не можна уникнути. Все одно про це повідомлять, про це скажуть", - зізнався він.

За словами Ляшка, дружина на нього дуже образилася, тому що "я виставив фото і не запитав – це була помилка".

"Все було нормально. Пологи нормальні, дитина здорова – весь в Ляшка. Я, до речі, тільки з пологового будинку до вас приїхав", - повідомив головний радикал країни.

Олег Валерійович уточнив, що хлопчика назвали Олександром.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Олександр переможець! І я впевнений, він з народження вже став найвідомішою дитиною", - зазначив чиновник.

Наживо в ефірі Україна 24

Geplaatst door Олег Ляшко op Maandag 18 mei 2020

До речі, в 2018 році Ляшко зареєстрував офіційний шлюб зі своєю цивільною дружиною Росітою Сайранен після 20 років спільного життя. Подружжя виховує 18-річну доньку Владиславу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ляшко привітав людей зі святом і зловив "відро помиїв".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко поділився фото, на якому вагітна Росіта в кумедній футболці з мордою мавпи сидить на лавці і обіймає собаку.

Також портал Знай.uа писав, що колишній народний депутат Борислав Береза зняв відео у скандального ресторану "Велюр".