Російська співачка Лоліта Мілявська на карантині вирішила перебрати гардероб, розібрати непотрібні речі і навіть знайшла у себе нові пристосування. Відповідне відео вона опублікувала в Instagram.

"Звіт: за самоізоляцію роздала 4 мішка речей у свій ріст, з яких давно виросла 🤓 До взуття ще не дійшла 😂, поки половина мішка). Знайшла всякі гаджети і не тільки 😂, а для чого вони були потрібні не згадала). Хоч з поливалками розібралася✌️", - написала співачка.

Лоліта на відео показала свій балкон і розповіла, що висадила квіти і розповіла, що йде робити "клізму" кольорам.

"Напевно і у вас під час карантину виявилося багато дрібничок, призначення яких ви забули", - зазначає Лоліта.

Вона показала, що знайшла у себе скляну колбу і виявилося, що вона для поливу квітів. Співачка розповіла про відкриття, яке вона зробила на карантині.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Практично вся вода, яка продається в супермаркетах з назвою чиста – це все гівно, бо накип у чайнику величезна", - поділилася Лоліта.

Шанувальники не пройшли повз публікації артистки і роз'яснили їй те, що накип – це ознака хорошої води з мінералами і поділилися своїм досвідом того, як виявили у себе в будинках непотріб. А актриса Бледанс навіть зазначила, що її квітам теж потрібно клізми повставляти.

"Накип -це навпаки добре! Це корисні мінерали.Від дистильованої не буде накипу, але її не можна пити!", "Накип показує, що вода насичена корисними мінералами — кальцієм і магнієм", "Всяке "пригодитсянапотом" перетворюється на мотлох😁, який раз у рік треба нещадно позбавляти свого будинку. Пам'ятаєте, як у Пітера Пена - Весняна прибирання😄", "Я хочу на пам'ять від Вас хоча б шнурок від взуття🙈 що не шкода подаруйте, обожнюю Вас", "Моїм квіточкам теж клізми значить треба повставляти", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "натурального блондина" Баскова засікли в обіймах Лоліти і Повалій.

Як повідомляв Знай. ua, Дмитро Іванов розповів, хоче показати "небо в клітинку" колишній дружині.

Також Знай. ua писав, що Лоліта зробила відверте зізнання і заговорила про Снід.