Варто нагадати нашим читачам, що відомий український журналіст Дмитро Гордон, після інтерв'ю зі скандальним кримським "прокурором" Наталією Поклонською вирішив поспілкуватися з терористом "ДНР" Ігорем Гіркіним, який у складі групи бойовиків РФ окупував Слов'янськ у квітні 2014 року.

В соцмережах українці різко розкритикували анонс інтерв'ю Гордона і запропонували Службі безпеки України негайно відреагувати. Відповідь Служби безпеки України з'явився через кілька годин в соціальній мережі Facebook.

Публікація прес-служби СБУ, скріншот: Facebook
Публікація прес-служби СБУ, скріншот: Facebook

"Служба безпеки України повідомляє, що проведення інтерв'ю з Наталею Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою журналіста Дмитра Гордона. Між тим, вся інформація, яку було озвучено в цих інтерв'ю, вже детально аналізується співробітниками Служби на предмет її використання як додаткових доказів захоплення Російською Федерацією території України і фактичного розв'язання війни на сході нашої країни.", - зазначили в прес-службі СБУ.

Гордон та Гіркін, скріншот з відео
Гордон та Гіркін, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська не витримала нападу і "зірвалася з ланцюга" – "Дихайте і рахуйте".

Як повідомляв Знай.uа "Так жити не буду, просто піду", - Познер хотів накласти на себе руки.

Знай.uа писав, експрем'єр Гончарук розгромив Зеленського за помилки — "Спалює всі мости...".