Знеструмили села і шпигують за українцями - ЗСУ накрили підпільну "схованку" армії Путіна

Неподалік окупованих населених пунктів Голубівське та Березовське проводився ремонт електромережі. Українській стороні через Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ були надані гарантії безпеки для виконання даних робіт.
Однак, незважаючи на це, українські воїни зафіксували спробу встановлення російськими збройними формуваннями технічних засобів відеоспостереження.

Банки почали контролювати і блокувати перекази українців, що радять в НБУ

Українські банки по-своєму почали трактувати нові правила фінансового моніторингу і почали блокувати навіть ті операції, які відповідно до закону не повинні проходити контроль. Банки, звичайно, можуть мати власні внутрішні правила, однак не варто забувати і про низький рівень довіри до банківської системи.

ЗНО 2020 буде зовсім не таким, як раніше – бригада медиків, антисептики та дистанція

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

В 2020 році Зовнішнє незалежне оцінювання буде проходити за новими правилами у зв'язку з карантином. Вже відомі рекомендації Моз щодо того, як мінімізувати ризик зараження молодих людей covid-19. Для цього школярів розсадять на відстані від 1, метрів і в кабінетах будуть відкриті двері.

Крім того, є пропозиція про вимірі школярам температури і обробки рук антисептиком. Підлітки на ЗНО повинні прийти в масках, а тих, хто має симптоми ГРВІ не допустять до складання тестів. Їм запропонують пройти тестування на додатковій сесії.

Українці, які втратили роботу через пандемію, дожили до допомоги — як і скільки громадяни отримають "на руки"

Українцям спробували відповісти, коли безробітні громадяни зможуть отримати допомогу.
Народний депутат України від партії "Слуга народу", голова Верховної Ради з питань бюджету Юрій Арістов звернувся до українців з роз'яснення деяких питань щодо того, як держава планує допомагати громадянам після карантину.

В Україні різко змінили показник для розрахунку пенсії, суми впадуть до нового "рівня"

З'явилася інформація, що Пенсійний фонд України вже затвердив нову суму середньої заробітної плати в країні, від якого безпосередньо залежить процедура розрахунку розміру пенсійних виплат.
Показник середньої зарплати, який враховується при обчисленні пенсійних виплат за березень 2020 року, становить 9905 гривень 39 копійок.