Збирати урожай в Україні нікому, а аграрії можуть відмовитися від "дарів землі" через перевиробництво

Молода українська картопля може згнити в полях, не дочекавшись збору. Всьому виною карантин через пандемію коронавірусу. Українці замкнені по домівках, і займатися цими роботами банально нема кому, плюс аграрії можуть відмовитися від збору врожаю через перевиробництво і нерентабельність, а також проблем з реалізацією. Такими новинами поділилася директор Української асоціації виробників картоплі (УАПК) Оксана Руженкова.

Вирощування картоплі, скріншот: YouTube
Вирощування картоплі, скріншот: YouTube

Держзрада Порошенка: офіс Генпрокурора завів справу на експрезидента щодо "плівок Деркача"

19 травня Офіс генпрокурора вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань стосовно "плівок Порошенка". Про це повідомили джерела в Офісі генпрокурора. Згідно з інформацією, розпочато розслідування за ч. 1 ст. 111 (Державна зрада) і ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Уточнюється, що до матеріалів виробництва долучать надану нардепом Андрієм Деркачем флешку з аудіозаписами, де звучать голоси, які дуже нагадують п'ятого президента і лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка, колишнього віцепрезидента США Джо Байдена і ексдержсекретаря США Джона Керрі.

Байден і Порошенко, фото facebook
Байден і Порошенко, фото facebook

Достатньо матеріалу для суду в Гаазі - журналіст Bellingcat розповів, у чому Гіркин зізнався Гордону

В інтерв'ю журналіста Дмитра Гордона з колишнім лідером бойовиків "ДНР" Ігорем Гіркіним достатньо матеріалу для міжнародного суду в Гаазі щодо збитого Боїнга MH17 на Донбасі. Про це в ефірі каналу "Україна 24" заявив журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв, який вивчає обставини катастрофи MH17.

Інтерв'ю Гордона з Гіркіним, скріншот з відео
Інтерв'ю Гордона з Гіркіним, скріншот з відео

Військовий гвинтокрил на повній швидкості звалився на землю – загинув увесь екіпаж

Вертоліт Мі-8 ВКЗ Росії здійснив жорстку посадку в районі підмосковного Клину. Відомо, що інцидент стався у вівторок, 19 травня, близько 20:00. Про це повідомляє Міністерство оборони РФ. При цьому не уточнюється, скільки людей знаходилося на борту на момент аварії. До місця події вилетіла комісія Головного командування ВКС. Політ виконувався без боєкомплекту.

вертоліт, фото Pxhere
вертоліт, фото Pxhere

Комаровський розвінчав необхідність масок в офісах

Перетворити своє життя у постійне носіння маски і постійне пшикання на руки люди не зможуть. Так довго продовжуватись не буде. Потрібно звикнути до того, що коронавірус поруч і навчитись з ним співіснувати. Про нові реалії життя в умовах постійної загрози Covid-19 розповів відомий лікар-педіатр Євген Комаровський.

Відповідаючи на запитання про доречність постійного носіння масок на роботі, доктор Комаровський зазначив, що маска не врятує від коронавірусу, а лише спричинить великі незручності для людини, які до всього можуть посприяти зараженню. В нових умовах, які диктує нам коронавірус, потрібно застосовувати інші засоби в офісах, ресторанах, підприємствах.

Доктор Комаровський, скрін з відео
Доктор Комаровський, скрін з відео