20 травня на Донбасі бойовики 14 разів обстрілювали позиції українських військових, застосовуючи заборонені "Мінськом" озброєння.

Прес-служба штабу ООС повідомляє, що в результаті ворожих обстрілів було поранено одного бійця Збройних сил України.

Біля Павлополя, Пісків, Старогнатовки, а також двічі біля Кам'янки і тричі в районі Богданівки окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів.

скріншоти

Позиції ЗСУ в Красногорівці обстрілювали з мінометів калібру 120 мм, бойовики випустили 20 мін. В районі Орєхова противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також недалеко від селища Шуми ворог з міномета калібру 82 мм випустив 11 мін, а в районі Південного бойовики двічі відкривали вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Околиці Кримського обстрілювали з станкових протитанкових гранатометів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої зрівняли з землею вантажівку зі зброєю бойовиків, деталі спецоперації.

Як повідомляв портал Знай.uа, найманців Путіна приводять у повну бойову готовність на Донбасі, ватажок бойовиків Пушилін проговорився.

Також портал Знай.uа писав, що ЗСУ під вибухами мін пішли на "таран" проти окупантів, армію Путіна не врятували навіть кулемети.