В штаті Техас (США) народився цуценя породи пітбуль без передніх лапок. Ветеринар у клініці порадив приспати малюка, але господар Марк Робертсон відмовився від такої пропозиції.

Лі, господарка пса, займається порятунком тварин, вчить людей їх виходжувати. Тому подружжя не могло відібрати у цуценяти шанс на життя.

цуценя пітбуля, фото scribol
цуценя пітбуля, фото scribol

Нуббі собака-мати прийняла, але його брати та сестри не давали йому повноцінно розвиватися, конкуруючи за молоко матері.

Тоді Робертсони вирішили вигодовувати його з пляшечки. Потім у маленького пітбуля з'явилася вроджена патологія, яка ускладнювала травлення. Улюбленця помістили в інкубатор. Через кілька тижнів малюк підріс, набрав вагу і впорався з недугою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

щеня Нуббі, фото scribol
щеня Нуббі, фото scribol

Поступово Нуббі навчився пересуватися. Турботливий чоловік зробив йому коляску, що імітує передні лапи і полегшує переміщення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Волині шкуродер викинув кота з вікна і знімав знущання на камеру.

Як повідомляв портал Знай.uа, під час пробіжки жінка із Запоріжжя натрапила на сову і зняла її на відео.

Також портал Знай.uа писав, що в Дніпрі невідомі кинули годуючу кішку з новонародженими кошенятами на будівництво, в слідстві чого мати була розчавлена екскаватором.