Президент США Дональд Трамп вважає, що церкви можуть серйозно допомогти йому в передвиборній гонці. Тому в п'ятницю він почав “культурну війну”, вимагаючи від штатів негайно дозволити роботу релігійних установ. При цьому Трамп пригрозив штатам значними проблемами, якщо вони відмовляться від вимог президента Сполучених Штатів.

Дональд Трамп, фото: timesofisrael
Дональд Трамп, фото: timesofisrael


Однак штати не поспішають підкорятися вимогам Трампа. Його погрози не мають ніякого відношення до реальності, кажуть юристи. У Білому домі так і не змогли пояснити, яким чином президент може застосувати санкції до штатів і до їх губернаторам. Єдиний спосіб – звернутися в суд, однак це вимагатиме від влади багато часу, якого у Трампа в світлі передвиборчої гонки немає.

Експерти пояснюють, що релігійні консерватори – основа електорату Трампа, тому йому зараз потрібно критично відкриття церков. Якщо релігійні установи будуть закриті, переобратися на другий термін буде досить складно. Тому Трамп намагається тиснути на місцеву владу, проте губернатори штатів, по всій видимості, не готові підкорятися його вимогам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Поки ми святкували, у Трампа віддали перемогу над нацизмом США і Великобританії - "Дух Америки завжди буде".

Як повідомляв портал Знай.uа Трамп відмовився ручкатися з важливою дамою, жіноча лють не залишилася без відповіді - вибухові кадри.

Також Знай.uа писав, що Ротшильд принизив мільйони наших земляків перед Трампом - "Ми не Україна".