Хлопець хвалився дівчині результатами прибирання в квартирі і надіслав фото, але її увагу привернув несподіваний гість на фотографії, якого було важко помітити.

Діма і Катя зустрічаються вже три роки. Нещодавно вони прийняли важливе рішення перевести їх відносини на новий рівень і почати жити в одній квартирі. Проте жити разом виявилося не так просто. Діму не влаштовувала, що Катя рідко готує, а Каті не подобалося, що вона одна повинна займатися прибиранням у всій квартирі.

Кішка в шафі, фото з вільних джерел
Кішка в шафі, фото з вільних джерел

І ось одного разу пара пішла на компроміс. Катя цілий вечір готувала їжу на тиждень, щоб не витрачати на це час у будні, а Діма сказав, що він прибиратиме вдома замість Каті по вівторках та четвергах.

У день свого першого прибирання в спільному домі Діма вирішив похвалитися Каті результатом своїх старань і скинув дівчині фото шафи, де він акуратно розклав по поличках весь одяг.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Побачивши цю фото, Катя, замість того, щоб хвалити хлопця за старанність, дуже довго сміялася.

"Навіщо ти замурував мого кота в шафі??" — написала дівчина.

До Діми дуже довго доходило, що не так з цим фото і причому тут кіт його дівчини. А ви бачите кота? Може, буде краще видно, якщо трохи наблизити фото.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше брудна, як пилючка, бездомна кішечка стала поводирем для сліпого лабрадора - фантастична парочка.

Як повідомляв портал Знай.ua, кішка не дарма спить біля ваших ніг, 2 головні причини і секретна прикмета.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.