Одна з відвідувачок "Нової пошти" прийшла у відділення без захисної маски. Їй зробили зауваження, і вона прийняла сильне вольове рішення. Тепер боягузкою її не назвеш... На прохання співробітників одного зі столичних відділень надіти в зв’язку з карантином захисну маску, жінка одягнула на обличчя труси.

Курйозний випадок в одному з київських відділень "Нової пошти" зняла камера відеоспостереження. У відділення прийшла жінка, у якої не було захисної маски. Сьогодні її носіння — обов’язкова умова в громадських місцях, оскільки в Україні тривають карантинні обмеження у зв’язку з коронавірусом.

Нова пошта, фото: youtube
Нова пошта, фото: youtube

Коли працівники відділення попросили жінку надіти маску, вона досить своєрідно відреагувала на прохання. Камера відеоспостереження, встановлена ​​в відділенні, відобразила сцену, яка шокувала всіх, хто став її свідком. Жінка, ні на секунду не бентежачись, зняла з себе штани, потім зняла труси і одягла їх на свою голову таким чином, що вийшла подоба захисної маски.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

І співробітники відділення навіть при тому, що напевно були не на жарт спантеличені, не знайшли підстав для того, щоб відмовити жінці в обслуговуванні і видворити її з приміщення. Свідками такої сміливої ​​витівки стали не тільки працівники відділення, а й інші відвідувачі, які чекали своєї черги в залі очікування.

Компанія "Нова Пошта" звернулася до редакції порталу Знай з проханням прокоментувати даний інцидент. Наводимо коментар компанії без ремарок редакції:

"Інцидент, який показано на відео, дійсно відбувся в одному з наших відділень. Співробітник попрохав клієнтку надягнути маску, коли виявилось, що в неї її не було - видав маску безкоштовно. Але клієнтка нею не скористалася.

Нова пошта в жодному разі не засуджує поведінку клієнтки. Але ми проти несанкціонованого витоку інформації, тож провели внутрішню перевірку і виявили порушника серед співробітників, який записав інцидент з монітору на мобільний телефон та поширив у мережі інтернет. Ми розглядаємо питання його звільнення у зв’язку з порушенням політики інформаційної безпеки компанії"

Нова пошта, фото: youtube
Нова пошта, фото: youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, водіям будуть відправляти штрафи за порушення ПДР на e-mail, коли прийдуть "листи щастя".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Епіцентр, Нова лінія потрапили під приціл Антимонопольного комітету, в чому їх підозрюють.

Також "Знай.uа" писав, найбідніші і найбільш багаті області України – у Держстаті розповіли, де заробляють більше всього.