Після тривалого і досить сумного карантину, який запровадив український уряд через пандемію коронавірусної інфекції, українці намагаються підняти собі настрій доступними солодощами. Звичайно, багато хто любить шоколадні цукерки, проте, як виявилося, у вітчизняних магазинах вони не завжди високої якості, і що найтривожніше - не завжди безпечні для людського шлунка.

Цукерки з магазину "Печевко", скріншот: YouTube
Цукерки з магазину "Печевко", скріншот: YouTube

Так, в магазині "Печевко" у Кривому Розі українка хотіла купити собі трохи солодкого, але жінці попалися цукерки, на хвилиночку, з поліетиленом, саме з того матеріалу, з якого роблять пакети. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

"Ще одна підстава з солодким. На цей раз в цукерках "Диня в шоколаді" замість начинки попався поліетилен. #КривойРог, "Печевко", Січеславська, 26", - підписали нову публікацію в Telegram-каналі "Народний ревізор".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в АТБ помітили "фантомні" знижки – уважно дивіться в чек.

Як повідомляв Знай.uа киянину впарили сир з пліснявою, смердить не по-французьки - "помер ще минулого року".

Знай.uа писав, у Харкові впарюють круасани з такими "пасажирами" замість начинки - гурманам не сподобається.