Дайвери занурилися на дно Середземного моря і зняв на відео вражаючі кадри того, до чого призвела пандемія коронавіруса у всьому світі. На кадрах, знятих у товщі морської води, біля самого дна, можна побачити купи медичних масок та гумових рукавичок. Про це повідомляє телеграм-канал "Perepichka News".

"Дайвери зняли, як за час ковіду в Середземному морі з'явився трендовий сміття: на дні валяються маски і рукавички. Природа переочистилась настільки, що туди повернулося забруднення", - йдеться в подпсии до відео телеграм-каналу. Як відомо, саме маски і рукавички є засобами індивідуального захисту, які рекомендовано носити усім людям в період пандемії коронавіруса. І якщо спочатку, дістати медичні маски було проблематично, то через кілька місяців лютування інфекції, цих проблем не виникає. І не важко здогадатися, як саме такий небезпечний сміття потрапляє у водойми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, в Україні в період карантину катастрофічно зросло безробіття, де і як можна знайти вакансії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кур'єр Glovo оскандалився на всю Україну.

Також портал "Знай.ua" писав: життя після карантину – на які нові професії варто звернути увагу.