Травнева погода видалася для України аномальною. Замість звичної теплої весни з легкими дощиками, в цьому місяці в нашій країні було практично все: сильні зливи, грози, шквальний вітер, заморозки. Хіба що сніг не випав. І кінцівка травня не тільки не порадує українців гарною погодою, а ще й налякає штормовим попередженням від Гідрометцентру.

Злива у Києві, вул. Пушкінська - фото з Фейсбук
Злива у Києві, вул. Пушкінська - фото з Фейсбук


Синоптики передають, що вночі 28 травня очікуються сильні зливи і грози. Сильні опади випадуть у південно-східній частині України, на Півночі і в Центрі країни. Вдень на Лівобережжі також будуть бушувати грози. Також очікується шквальний вітер з поривами до 20 метрів в секунду. У зв'язку з цим Гідрометцентр оголосив перший рівень небезпеки (жовтий). Також перший рівень небезпеки оголошено і в Києві і Київській області. У столиці очікуються сильні зливи та шквальний вітер.
Причина цих погодних лих – потужний циклон, який прийшов в Україну з Туреччини. Тому в найближчі дні нас все ще очікує мокра, сира і вітряна погода. Однак температура повітря буде відносно комфортною.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що на Тернопільщині зафіксували дуже яскраву веселку.

Також Знай.uа повідомляв, що в центрі Тернополя мешканці залишаться без води через мешканців одного будинку.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще