Нардеп Москаль і знепритомнів у прямому ефірі, можливо інсульт

Українському політичному і державному діячеві Геннадію Москалю стало погано в прямому ефірі телеканалу NewsOne, можливо інсульт. Під час участі у передачі "український формат", нардеп відповідав на запитання все повільніше і розсіяніше. Він встиг сказати, що не піде "до зелених, в цю команду аферистів". На наступні питання нардеп відповісти вже не зміг. Ведучий сказав: "Вибачте, у нас гостю погано", після чого телеканал перервав картинку.

Геннадій Москаль знепритомнів в прямому ефірі, скрін
Геннадій Москаль знепритомнів в прямому ефірі, скрін

Німецький суд відмовив Україні в екстрадиції втікача Онищенка

У Німеччині суд відмовив в екстрадиції в Україну ексдепутата-втікача Олександра Онищенка, якого українські правоохоронці підозрюють у створенні корупційних, так званих "газових схем". У середу, 27 травня, в Німеччині судді Вищого земельного суду Ольденбурга відмовили в екстрадиції в Україну підозрюваного в створенні корупційних схем колишнього депутата Верховної Ради Олександра Онищенка і скасували ордер про його арешт.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Олександр Онищенко, фото: golos.ua
Олександр Онищенко, фото: golos.ua

Спортзали, автошколи та перші поїзди — як зміниться життя українців з 1 червня

З 1 червня планується третій етап пом’якшення карантину в тих областях, які потрапляють під критерії МОЗ. Зокрема, обіцяють відновлення роботи залізниці та автобусного сполучення між містами, відкриття автошкіл, спортзалів і басейнів. Про це розповів заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко на брифінгу 26 травня.

запуск залізничного сполучення з 1 червня, фото: Уніан
запуск залізничного сполучення з 1 червня, фото: Уніан

ДБР викликало Порошенка відразу на два допити

ДБР повторно викликало Петра Порошенка на допит у справі про переміщення через кордон 43 картин, а також викликало на допит у справі про записи його розмов з колишнім віцепрезидентом США Джо Байденом. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Петро Порошенко, скріншот: YouTube
Петро Порошенко, скріншот: YouTube

Замки України стануть локацією для корпоративів: які розваги запропонують компаніям

Для корпоративних заходів розробили нову програму відпочинку в найкрасивіших українських історичних будівлях – замках і садибах. Це альтернатива стандартному заміському івенту, тільки з користю, культурним збагаченням і незабутніми враженнями.

Компанія може влаштувати поїздку для своїх співробітників на територію одного з запропонованих замків. Там провести суботник, наприклад, пікнік, екскурсію, квест і багато іншого. Важливо, що частина бюджету піде на відновлення культурної спадщини. Відомо, що багато історичних пам'яток знаходяться в жалюгідному стані і потребують реконструкції.

Садиба Даховських у Черкаській області, фото надано прес-службою "12 вартових"
Садиба Даховських у Черкаській області, фото надано прес-службою "12 вартових"